Använd profilkläder för att nå ut med er marknadsföring

Att använda sig av profilkläder är ett smart sätt att synas och visa upp företaget. Profilkläder på mässor och event är dessutom förhållandevis billig reklam. Du och dina anställda syns och ökar företagets exponering av ert varumärke. Som bonus ökar profilkläder dessutom gemenskapen mellan de anställda.

Vad är profilkläder?

Kläder som är anpassade för tryck av företagsnamn och logga kallas profilkläder. Plaggen representerar företaget utåt mot kunderna. Profilkläderna kan se lite olika ut beroende på bransch men har det gemensamt att de har enhetligt utseende. Är syftet att ge bort dem i marknadsföringssyfte kan en diskret profilering eller ett utstickande budskap passa som tryck på kläderna.

Olika typer av tryck och brodyr

Det vanligaste sättet att profilera kläderna är med tryck och brodyr och det finns olika varianter inom dessa, till exempel screentryck, vinyl (folie) tryck, brodyr och tyglappar. Tryckmetoderna har olika för- och nackdelar och är olika bra beroende på storlek på trycket och material i kläderna.

Profilkläder förmedlar kvalitet och service

Era kunder känner sig tryggare när personalen är välklädd. Enhetliga kläder signalerar hög kompetens och skapar förtroende hos era kunder. Profilkläderna återspeglar professionalism hos er verksamhet vilket är en av huvudanledningarna att ha dem på mässor och event. Beställ profilkläder här till ert företag.