Att arbeta på resande fot

Webbdesign och webbutveckling är ett jobb som har många fördelar. Ett av dessa är att det inte krävs något annat än en dator med internetuppkoppling för att kunna arbeta. Detta möjliggör något som är mångas dröm, att arbeta på resande fot. 

Res billigt

Att kunna tjäna pengar samtidigt som man reser är ett perfekt sätt att få se världen utan att samtidigt bli ruinerad. Trots detta så är det alltid en kostnad att resa. När du planerar resan så bör du se över hur du kan spara pengar samtidigt som du reser i standarden du vill.Då du alltid behöver tillgång till en plats att arbeta på och reser med i alla fall en laptop så kan det vara väl värt att alltid ta in på hotell. Undersök då möjligheten att stanna så många nätter som möjligt inom samma kedja. På så sätt kan du samla poäng och med det få både gratisnätter samt rabatter vilket kan bli en stor besparing. Svenska Elite har till exempel ett gästprogram där de med många besök dels får restaurangcheckar men även gratis tvättning av kläder under vistelsen samt mycket mer.

Inte semester

Det är viktigt att komma ihåg att även om man reser så innebär det inte semester. En stor del av dagen kommer att spenderas genom att arbeta. Ofta både morgon och kväll samtidigt som dagen spenderas med olika äventyr.Att lyckas med att leverera till dina kunder och samtidigt njuta av dina resor ställer stora krav på hur du är organiserad. Du kan läsa mer om denna delen på Joyce Grace bloggpost i ämnet. Hon är en wordpressutvecklare som testade att uppleva världen samtidigt som hon jobbade.

Frigör tid

Ett bra sätt att frigöra tid är att inte göra allting själv. Outsourca det som är möjligt till andra personer samt använd tjänster som kan effektivisera din arbetsdag. Om du får mycket e-post som behöver sorteras igenom så kan det vara värt att skaffa en virtuell assistent som går gå igenom dem och göra en första filtrering.För att ge dig ännu mer fritid så bör du även tänka på att gå under den del av året då det normalt sett är lägst kundaktivitet för dig. Ofta brukar detta kunna vara under sommaren men det beror på bransch samt var i världen dina kunder sitter.